Fitnesa centri un trenažieru zāles ir saistītas ar fizisko slodzi un tādējādi arī ar cilvēka sviedru smakas veidošanos. Viena cilvēka izdalītais sviedru aromāts nav patīkams jo vairāk, ja tā ir vairāku cilvēku grupa.
Fitnesa centru, trenažieru zāļu un līdzīgu telpu aromatizācija ir tik pat svarīga, cik kvalitatīvu trenažieru un treneru esamība.
Mūsdienīgajos fitnesa centros, neskatoties uz intensīvu vēdināšanu, noturīgas smakas saglabājas pastāvīgi. Papildus pie tā visa, šīs smakas sajaucas ar parfimērijas smaržām, veidojot neizturamu gaisotni.
Mēģināt noslēpt šīs smakas nav pareizi. Izmantojot aromatizētājus ar citu smaržu absorbcijas īpašībām, ir jāveic telpu aromatizācijas pasākumi. Un tikai pēc pilnvērtīgas blakus esošo smaku iznīcināšanas, ir iespējams pievienot klāt kādu patīkamu fona aromātu. Šīs aromāts padarīs treniņus un uzturēšanās zālē patīkamu un komfortablu.
Ikdienas atsvaidzinātāju izmantošana šajā gadījumā nav efektīva, jo tā neiznīcina nepatīkamas smakas, bet tikai nomaskē tās uz kādu laiku. Atbrīvoties no trenažieru zālē vai ģērbtuvēs esošām nepatīkamām smakām palīdz profesionāla neitralizācijas sistēma. Neitralizācijas tehnoloģijas pamatā ir spēja absorbentiem sasaistīties ar nepatīkamām smakām molekulārā līmenī. Neitralizācijas membrānu sastāvā ietilpst rūpīgi atlasīts naturālu ētera eļļu maisījums. Neitralizācijas iekārtas ir pilnībā nekaitīgas cilvēkiem, dzīvniekiem un augiem. Dotā tehnoloģija ļauj attīrīt gaisu no tajā esošiem baktērijām, un visām nepatīkamām smakām, tai skaitā hlora smakas baseina telpās.
Fitnesa centra ieejas zonas aromatizācijai tiek piedāvāts izmantot aerosola dispenseru, tvaika vai šķidras aromatizācijas iekārtu. Liela aromātu kolekcija ļaus izvēlēties individuālu kompozīciju, kas uzsvers iestādes stilu un atmosfēru.
Fitnesa centra aromatizācija padarīs treniņus patīkamākus. Speciāli atlasīti aromāti dažādās telpās dos savu ieguldījumu. Jogas zālē un ģērbtuvēs šie aromāti izveidos relaksējošo atmosfēru, trenažieru un dejošanas studijās tie mudinās būt aktīviem un mundriem.